in i dimman

saknar min tidigare förmåga att skriva roliga bloggar.


jag brukar vara väldigt duktig på att planera mina fyllor. man blir lite av en expert när man festar till det var o varannan dag. vad som hände i förra lördagen är ett mysterium. eller kanske inte när jag tänker efter...

på fredagsnatten kom kärlek på besök o vi låg i sängen i närmre ett halvt dygn. fick i oss lite frukost framåt ett, två tiden på dagen o när kärlek lämnade mig vid tre nån gång så kände jag hur paniken börjar växa lite i mig... tjugo i fem gick bussen till sjöbo o fias o eskils bröllop samt emils 30-års festen o missade vi den bussen var det mer eller mindre kört. inte nog med att vi redan skulle missa bröllopscermonien, vi skulle dessutom missa maten. gud förbjude! men vi hann med god marginal. 

väl på folkets hus i sjöbo fick jag en välkomstdrink i handen o efter ett par klunkar kände jag hur jag steg in i dimman - adjöss! ikväll blir det kaos!
självklart fick jag o bom-bom plats vid singelbordet. bättre kunde det ju inte bli. mina nyss tagna babysteg in i dimman ökade hastigt i takt med skålarna. skålades det inte högtidligt med alla, så skålade vi för alla tänkbara ämnen vi kunde fundera ut att skåla för. skål för skålen! snart hade en hel flaska vitt vin gått o singelkillen martin gav sig ut på jakt efter en ny flaska. men det visade sig att det var ganska onödigt att leta när vinet automatiskt dök upp vid vårat bord. emils mormor tyckte vi såg ut att behöva mer o levererade ytterligare en flaska.

mer mat, fler tal, mer vin o plötsligt var det disko o fågeldansen. jag dansade fågeldansen med brudgummens far... helvete vad pinsamt. men det skulle inte sluta där. oh nej. sophie var tvungen att hångla med en av singelkillarna. jäkla okynneshångel. har nog aldrig haft ångest över att hångla med någon förut men det där, det där, var bara för mycket! (uppkom ett härligt rykte sen också...)

klockan två var vi iallafall på väg tillbaka till storstaden o litta nattamat hos frasse. marie dök upp o så gjorde även boti. jag låg o pratde i telefon med herr svår tills klockan var fem på morgonen. skulle kunna vara ett bootycall från en bastu i jämtland men var snarare ett relativt allvarligt (hur pass allvarlig man nu kan bli med en massa promille rusandes runt i kroppen) samtal från en dusch i falun. kommunikation var det iallafall! wow! vad nu det skulle leda till....



malmöfestival hela veckan, till vilken lycka. såg iallafall timbuktu, tomas andersson wij, anna ternheim, mustasch o arkarna. skulle sett tegan o sarah på onsdagen men det regnade så raggaren, bom-bom o yngsta syrran satt bara o blev fulla i vårat kök o gick ner till möllans, nä vänta, malmös svettigaste krog - golden. fy fan vilket jävla ställe. på fredagen träffade jag maria kock nere på mölle o såg tomas a.w o drack öl. fick samtal från snygg-johan som jag inte har hört av på evigheter o mötte honom senare på stortorget under arkarnas konsert. även maria var där. lernia-robban slöt upp o vi gick alla samlad trupp till svea o drack mer öl. snygg-johan känns som en lillebror, som en andra lillebror! han är så sjukt söt! 
ungdomarna gick senare vidare till slagt o vi pensionärer fick snällt gå hem o lägga oss. gick över lilla torg o såg kärlek på victors o vi var ju bara tvungna att hälsa på honom. så fin han var i sin bartender outfit... jag blev lite varm. hehe...


hela nästa vecka ska jag befinna mig på revingehed o vara funktionär på militär femkamp tävlingarna. vilket klimax! ojojojoj.... :)



GRATTIS EMIL PÅ 30-ÅRS DAGEN!
GRATTIS KRISTOFFER PÅ 27-ÅRS DAGEN!


later bitches


ståndaktig

jag tycks alltid göra fel. välja fel. känna fel.
fel fel fel.
så glöm bort. kasta bort. ta bort.
borta!


om jag varit man hade jag vaknat med stånd varje morgon...
men jag är trött på att tänka på det motsatta könet.


jag är värd så mycket mer.

alla månader gör det svårt att glömma bort. alla känslor som är knutna till dig.
egentligen har jag inte trillat dit igen. egentligen är det lugnt just nu. men alla känner till händelseförloppet.
"lugnt just nu."
handlar om en annan nu också. inte på samma vis för känslorna är inte så starka. men ändå.

bränt barn flyr elden.
orkar inte ge mig in i det någonsin igen.
har inget mod kvar.


jag tänker blunda.
o låta mig hända.







a night to remember

finner inga ord.
inga vettiga iallafall. ord som "bastuba" dyker omotiverat upp av någon underlig anledning.
my mind works in the most mysterious ways. im guided by voices i dont even hear.

strange days.

plötsligt blev det sommar.

plötsligt var jag tvungen att börja ta ansvar. börja tänka på jobb. fan. min arbetsmoral är lika med noll. men dagarna på smak är intressanta o jag lär mig fortfarande nya saker varje dag. hjärngympa. good for a mind on vacation.
provjobbade för en mindre bra restaurang i stan. trodde att det skulle vara skönt att jobba på ett ställe man inte skulle behöva tänka så mycket. för trots allt var ju bara kockyrket ett jobb vilket som. men det visade sig att jag tröttnade redan efter den andra burgaren.

grannarna ovanför oss är as. jag o bom-bom är sååå nära på att gå o lära oss teckenspråk o lyssna på musik i mp3or. dela ut mp3or när vi har fest. kul.

herr svår gnäller. men han är ju så söt när han gör det. när han vill ha kakan o ändå äta upp den. trodde han hade läst matematik?

kärlek är rolig. jag tycker om kärlek. han är intelligent, intressant, kul. nooormal! när kärlek går känner jag mig otroligt ensam. han tar plats. framförallt är han fin.



simma lugnt bitches




RSS 2.0