pix

äntligen äntligen har jag lyckats skicka över bilder från mobilen till datorn! vilket geni man är...








verklighet

tack för att du inte är som alla dom andra. för att du ger mig hopp. för att du är verklig.
för värmen du sprider i min kropp.

jag längtar tills vi ses igen..

i hunt alone

behövs en kort sammanfattning för de gångna veckorna känns det som.

vecka 28:

måndag o första dagen som arbetslös. letade efter arbetsförmedlingen o fick gå genom halva stan innan jag hittade rätt. himla spännande.

träffade kock-maria nere på scaniaplatsen senare o lyssnade på några japaner som spelade "misstags-musik". verkade i allra högsta grad vara misstag. men jag o maria blev fulla o det var najs. såg Han vars namn vi inte nämner o föll pladask igen. räckte med 5 sekunder. härligt... när japanerna spelat klart så gick vi till svea o blev ännu mer fulla. lyckades ta mig hem på cykeln framåt två på natten.

debaser o onsdagsfika med flöss o resten av ronnebyborna. drack öl o blev lullig i knoppen. fernet smakar röv men gick ner trots allt. 

torsdagsnatt o besök av kärlek...

lördag o dags för utflykt till kristianstad, k-town. tivolirock o mustasch! drack öl o cider i gröngräset. tittade på konstiga göingebor. hörde marit bergman i bakgrunden. blev raggad på av en 21 åring. dansade till the sounds. pratade med anders från gualöv. blev aldrig full. äntligen mustasch! worth waiting for... så bra. gick tillbaka till vår inmutade lilla gräsplätt. backyard babies i bakgrunden. pratade med med anders från gualöv. började känna extrem hemlängtan. dags för projekt "hitta sovplats". fick erbjudande från anders från gualöv. men det blev tollarp o kock-maria. oh my god... bussen till tollarp var traumatiserande. mer behövs inte sägas. utanför marias föräldrars hus i tollarp satt det pojkar i körsbärsträdet. "som romeo o julia". jo då.

vaknar i gult rum i tollarp o vill duscha. äter en härlig frukost som marias mamma fixat. senare kör marias pappa oss ner till busshållplatsen. en massa cred till föräldrarna! helt underbara!

lovar mig själv på söndagkvällen att sluta upp med vardagsfyllorna.
det löftet varar till tisdagen.

vecka 29 (en del av den iallafall):

måndagnatt o besök av kärlek...

dricker champagne i folkan med lee, putte, raggarn, lasse, jimmy o david. blir heeelt wasted. röker weed,  hänger på debaser tills jag inte står ut mer o går hem. pratar med kärlek som dyker upp senare...

härliga, underbara förmiddagar med kärlek i sängen.
sms från herr svår känns onödiga. jag lockas inte. inte ens lite. känner mig snarare dum som ens överväger vilja träffa honom. konstig känsla... det är kärleks fel för han är så söt o rolig. :)

kyss

junky business

jag är en knarkare.
jag kan lova dig att jag ska sluta.
jag kan lova mig själv att jag ska sluta.
stora ord.
men så länge jag vill ha min drog så kommer jag att svika dig, mig själv o alla runt omkring mig.

5 sekunder o sen var alla ord ett minne blott.
bredvid dig bleknar ärren.
jag är besegrad.
du är starkare. du vinner.


jag har ett papper som säger att jag är kock

så är man numera kock! säger dom.
tog "examen" i fredags tillsammans med chilenaren. hade det inte varit för skyfallet utanför fönstren så hade vi haft champagnefrukost o kanske kunnat legat ute i nån park hela dagen o hällt i oss diverse alkoholhaltiga drycker. men näää... det regnade utav helvete. så det blev pannkakor till frukost istället o senare lunch på smak.
senare senare förfestade vi hos oss, skålade i champagne o chilenaren o hans vän lyckades dricka upp bom-boms captain morgan.
debaser nästa. såå tråkigt. ville bara gå hem.
gick hem med boromir o hans vän.

tydligen var det utgång på lördagen oxå men jag såg inget nöje i det så jag stannade hemma o käkade popcorn o kollade på live earth. klockan fyra på morgonen får jag sms från han vars namn vi inte nämner. han ÄR ett ufo. hissen går inte hela vägen upp där alltså. jag ville hellre få sms från kärlek...

deppig söndag. låg i sängen o tittade på molnen hela dagen. 

måndag. besök hos arbetsförmedlingen. tjohej!! 

inte så luddigt

jag tycker inte att det är luddigt. vad är det som är luddigt?
om vi inte når fram till varandra så får vi väl ändra taktik. det går inte att säga åt mig vad jag ska göra. rakt ut. då slår jag bara bakut o blir obstinat. jag vet inte varför jag reagerar så men så har jag alltid gjort. tvärtom. alltid. så då får du väl linda in det o lura mig.

jag flyttade hemifrån när jag var 18. så denna sk luddiga värld har varit min verklighet i 13 år. den är inte luddig för mig. det är så jag lever. vissa kanske påstår att man inte kan leva så men vad vet jag? o kanske är det inte så konstigt att du känner dig överkörd. jag är 9 år äldre.

o nu låtsar vi som om ingenting hänt. bra. bra.

another brick in the wall

tänk att murar som man byggt upp under en hel vecka kan raseras med hjälp av två sms. två sms satte mig ur balans, fick mig att tappa mig själv o allt jag lovat mig själv. hur många gånger har det hänt? omöjligt att räkna. du vet precis vad du ska säga för att få mig dit du vill. men nu gick du för långt. nu är du körd. du borde ha stryk. helt ärligt.

denna gången var annorlunda. jag tillät mig känna sorg, vara ledsen, vara sårad. inte som innan när jag sturskt låtsas att jag kunnat skaka av mig det. tog lite mindre än ett dygn så kändes jag hel igen.

jag undrar hur du orkat hålla upp en fasad i så många månader. hur du ens har kunnat. för ingen normal människa skulle kunna göra det. så vad är du? en förrymd mentalpatient?

du kan dra åt helvete. jag vill aldrig mer se dig. jag hoppas jag slipper patetiska sms från dig.




jobbade i lördags fram till klockan halv 12 på kvällen. kom hem till bom-bom o förfest. svepte rom o cola föratt hinna ikapp. bom-bom o förfesten gick till kb. jag tog mig ner till golden o maria som satt med två läkare o drack öl. weird. läkare på golden... hur som helst. jag började fascinerat prata om lik med läkarna. hur dom luktar. vem som ställer upp med sina kroppar som försöksobjekt till studenter. hur en lunga ser ut i en död kropp. jag är morbid. jag vet. men det är intressant.
golden stängde o vi gick vidare mot debaser. maria försvann till simon o jag var ensam med läkarna. det var lugnt för dom var himla trevliga. kilometer lång kö till debaser. insläppsstopp på cuba cafe. lång kö till jeriko. ingen kö till kb (undrar varför?). gigant kö till inkonst. gratis o knappt nån kö alls till retro. blev retro. blev av med mina läkare på dansgolvet (ja det är enormt...). hängde på uteserveringen med ett par från nyköping.  fick funka tills bom-bom o ossi anlände. hittade till sist ett bord o slog oss ner. träffade en massa trevliga människor. läkarna dök upp. drack cider o pratade latin. retro stängde. vi gick till jalla jalla o käka falafel. gick hemåt med läkare magnus. skiljdes åt vid debaser.

samtal från kärlek. låg i sängen o garvade åt hans historier. han är så skön. i like!

sov halva dagen. käkade godis i sängen. bror kom o vi gick en runda på stan. hämtade film på smak.
fick ett ryck på eftermiddagen o möblerade om i hela lägenheten.

kräm



RSS 2.0