theme song

En liten historia...
Avgör själv om den är sann.
Nu kommer den.
Varseegod.

Klockan är fyra, kanske är dax att gå hem.
Det står nån vid min sida, ja jag vet inte vem.
Och ja jag tänkte, ja men du är väl okej.
Bara bara bara bara du vill följa med mig hem.

Viskar i ditt öra (Inga trosor på)
Just det som du vill höra (Fan klockan är mycket ska vi gå)
Säg vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? (För ja det är dax att gå) Min säng är stor och det är ganska bra fjädring i den.
Så följ med mig hem, för jag behöver lite värme.

Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå.

Klockan är fyra, och det är dax att gå hem.
Han står vid min sida, ingen skönhet men kan få värma min säng.
Vi kan väl leka doktor du och jag?
Du kan va tempen och tre hål det har jag.
Så vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? (jaa... det är dax att gå) För vi kan poppa popcorn, vi kan hoppa i min säng. Snälla följ med mig hem, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.

Dunka mig gul och blå.
Jag vill se ut som svenska flaggan när du är klar.
Mörbultat, Underbart. Dunka mig gul och blå.
Jag vill att du ska komma om & om & om & om igen.
Japp, japp... Dunka mig gul och blå.

Ohh shiit... klockan är åtta, upp... försvinn.
Vem fan är du? Och vem ställde min klocka?
Klockan är åtta, och jag börjar jobba klockan sju.
Usch aj, vad är det som har hänt?
Jag minns inget av det som hände igår. ousch aj...
Nämen vad är det här?

Även om jag var full skulle jag aldrig ligga med det där.
Du sa att jag sa att jag behövde lite värme.
Men det är inte sant.
Men om det mot förmodan stämmer,
Varför känns det som att jag blivit påsatt av en elefant?

ousch neeh....Nej var är det där.
Även om jag har vart full skulle jag aldrig göra såhär.
Ohh yes.. Klockan är fem, ska hem och göra mig iordning för att börja festa igen! Ohh ja visst har jag ont sen igår, kanske ska va med en tjej. Äsch jag tar vad jag får, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få... Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå. Dunka mig gul och blå...


Frida Muranius


cheesecake, jeddiriddare o kerstins cykeltur klockan 05.00 söndag morgon

elvisfest hos tobbe i lördags. han o helena är så pyssliga. hade ordnat med en massa aktiviteter för oss, som tipsrunda i lägenheten, introtävling o uppträden. åt elvismackor (=toast med jordnötssmör o banan) o elvistårta. satt o var nästan desperat över att fyllan inte lät infinna sig. jag var bara i behov av en fylla så jag o maria bälgade i oss de stackars ölen o cidern vi hade med oss. sen lyckades jag tigga till mig både öl o vin.

klockan 3 så lämnar jag den utdöende festen för att gå 10 minuter bort till persborg o andy som är på födelsedagsfest hos steff i hans villa. tänkte att det hade varit najs o hänga med steffs bror som var med i det senaste paradise hotel på 4an... haha! sucker. dessutom utlovades det mat o alkohol. drog med mig maria. men när vi kommer fram har alla lämnat festen o kvar är lotta, steff o andy... ingen mat finns det heller o när maria tar saken i egna händer ("jag är ju trots allt kock säger dom") o sätter på spisen för att steka några korvar hon hittat i kylen, freakar steff. ingen mat alltså. men däremot  blandar vi några groggar som vi sörplar i oss.

mathias har smsat med mig ett bra tag o tycker att jag ska komma hem till honom. kerstin är sugen men orakad. det är dessutom armhålorna o benen oxå. känns ju sådär kul. maria tittar på mig med en blick som säger allt. "va fan, skit i det!" ja för fan, gör det. klockan är 4 o vi börjar gå hemåt med en stupfull andy i haserna som säger samma saker hela tiden. kommer hem o plockar upp tvätten från maskinerna o går ut med astrid. andy kommer o lägger sig i min säng. jag springer ner till cykeln o cyklar i illfart till mathias. han hinner inte mer än öppna dörren förrän jag kastar mig över honom. mjuk brun hud. mmmm...

vaknar vi 9, knappast utvilad men det är gött o pilla på snollen...

mötte upp med syster vid 11, hon på väg till triangeln, jag på väg hem. sanslöst varmt, inte bra när man är bakfull...
 
vid 2 kollade vi lägenheten igen o jossan föll självklart för den precis som jag. bara en tvåa men faaan så fin! öppen spis som funkar! åååhh... vi kom överrens om byte o nu är det bara snack med hyresvärdar som ska fixas sen är det inflyttning vid slutet av maj!

utflyttningsfest hos mig innan - polis o sjukskötersketema!

kaaarlek

helvetes gevärs vecka men härligt

vilken vecka.
två prov i näringslära. påskbuffe att fixa. jobb på konsthallen. jobb för hyresvärden. svett svett.. 

satte båda proven, hade kanske gärna haft mer poäng men va fan... nu är det gjort o jag har bara 2 prov kvar o projektarbetet, sen är jag nästan färdig med kocken! sökt utbildningar på högskolan till hösten, distansutbildningar på några poäng i turismvetenskap. bra att ha för mina framtida planer. 

gjorde två prinsesstårtor till påskbuffen i skolan samt två olika chokladkakor på sammanlagt 1,5 kg blockchoklad...haha!

bröllop på konsthallen på fredagen. hjälpte johan preppa. blev lugnt så jag kunde gå efter några timmar o efter att ha sörplat i mig en utsökt sparrissoppa!

andy o jag städade våra trappor o gårdar på lördagen o när det var klart så cyklade jag till tobias o tog hand om hans galna katt katla. sen var det verkligen dags för att pallra sig iväg till lund o familjen o påskafton.

nu sitter jag här o letar lägenheter. jag o jossan har nån ide om att hitta en 3a eller 4a att dela. hade varit härligt med nya väggar att stirra in i, nya vägar att promenera med hunden på. ett SOVRUM. ett BADRUM. ååhhh.....

kerstin, liselott, maggan o dom andra

spontan fest hos mig i lördags. så skönt med människor som inte är så förbannat svåra o måste ha veckor av förberedelser o information innan dom ens kan ta ett beslut. numera räcker det med ett sms vid 8-tiden en lördag o två timmar senare är alla samlade. cred!

halv 3 står alla på dansgolvet på kb o dansar. plötsligt sköljer en våg av ensamhet över mig. hur kan jag känna mig fullkomligt ensam när jag har fullt med människor runt omkring mig? jag tappar suget helt. robban försöker trösta o peppa mig med det är kört. jag vill bara försvinna. smsar christian. flyr till garderoben o hämtar ut jackan. springer hysteriskt upp till möllan, ser christian o slänger mig i hans famn. tårarna börjar rinna. jag fattar ingenting men det är otroligt skönt. christian förstår inte vad som hänt o blir orolig, undrar vad det är med mig men jag orkar inte svara o han slutar fråga. vi bara står o håller om varandra.

han säger hejdå till sina vänner o följer mig hem. bara följer mig till dörren o kramar om mig. jag slänger mig i sängen. tårarna slutar inte rinna. efter en stund ringer  telefonen, det är tobbe. "jag ville bara veta så att allt är okej". syster ringer en stund senare. sen ringer christian. alla dessa människor som bryr sig o finns där. o ändå denna ensamheten inom mig... hur funkar det?

RSS 2.0